Få frisk och sluta röka idag med det här fasta rådet


Din familj har bett att du försöker sluta röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Du kommer också att upptäcka att din försäkringsleverantör kommer att erbjuda rabatt för att sluta. Så, varför har du inte slutat röka än? Det är dags att göra förändringar i ditt liv och sparka röka.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIP! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta röka är en process.

Sluta röka ett steg i taget. Att sluta kan vara en lång process. Tänk inte på framtiden. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

Se till att du äter bra. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Sluta röka

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Försök inte göra det själv. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att bara prata med människor som går igenom samma sak hjälper till att stimulera dig att sparka vanan.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

Sluta röka

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest.

Om du är seriös om att sluta röka vana, måste du bli bra på det. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Sluta röka och planera att undvika cigaretter så länge som möjligt innan du tänder tillbaka. Om du röker igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

Nu är du redo och har kunskapen att sluta röka för alltid. Avsluta gör dig lyckligare och friskare, och det kommer att förlänga din livslängd med många år. Du kommer också att sluta spara mycket pengar som du annars skulle spendera på tobak. Överväg att använda några av de sparade pengar för att tacka dina nära och kära för att se dig genom processen.Source link