Få frisk och sluta röka idag med det här fasta rådet


Många tycker att att sluta röka är en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns ingen säker botemedel som fungerar för alla. Du kanske måste undersöka och experimentera tills du hittar en som fungerar för dig. Nedanstående tips kan hjälpa dig att sluta med framgång.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Avsluta är en process.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, irriterad, frustrerad eller irriterad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan hjälpa till att minska dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tala med en läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta röka som du inte hade.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, behandla dig en film. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan prova nya hobbies, lära dig en ny skicklighet eller hobby eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, chatta med en kompis, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja tanken att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka en halv cigarett snarare än en tid för att skära på din rökning.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig i svaghetstid.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

TIPS! Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du slutligen slutar.

Hitta support via onlineforum och meddelandekort. Det finns många webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra sluta strategier med andra.

Planera hur man hanterar stressiga situationer. Många rökare används för att belysa sig som svar på stress. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du röker från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. Denna metod kan verka lite hård. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

Du har kanske tidigare använt rökning när du känner dig stressad. Om så är fallet är det dags att hitta alternativa metoder för avkoppling och stressavlastning.

Om du känner att du håller på att knäcka, fråga någon om stöd. Den tid som spenderas under telefonsamtalet kommer att hjälpa dig att distrahera dig medan begäret passerar, och det är också en bra motivator som vet att du har någon som du kan tro och lita på.

Var uppmärksam på vad dina rökvanor är. När är det troligt att du vill röka mest?

Du kanske vill undvika aktiviteter i samband med att röka när du bestämmer dig för att sluta. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din glada timme, tänk på att ändra din rutin. Att ha kaffe medan du är inne i bilen eller vistas bort från baren gör att du kan stoppa dina begär.

TIPS! Sluta röka cigaretter så snart som möjligt! Sluta bara just nu. Planera inte en dag för att sluta längre fram längs linjen.

Tänk på vilka utmaningar du kan möta när du slutar röka. Många återkommer efter att ha slutat, brukar gå tillbaka under de första månaderna. Det kan vara extremt frestande att ge in sig en cigarett när du befinner dig stressad eller trött. Vet vad du behöver att röka.

Det är sant att försök att sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot-allt som fungerar för varje rökare. Detta innebär emellertid inte att sluta är omöjligt. Du kommer att upptäcka att du kan lyckas om du använder informationen som just presenterades för dig tillsammans med stöd från dem som ligger nära dig. Du kommer bli förvånad över resultatet när du provar dem.

Många människor söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Detta material kommer att ge dig bra information om. Genomför nu de råd du just har läst.