Få frisk och sluta röka idag med det här fasta rådet


Vid den här tiden är alla väl medvetna om de hälsorisker som rökning innebär, men det kan fortfarande vara mycket svårt att sluta vana. Om du vill sluta röka kan du bara behöva ett tryck för att få dig på rätt väg. Den här artikeln kan hjälpa dig att bli fokuserad när du arbetar för att nå dina avslutande mål.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Det här kan hjälpa dig att vara motiverad och kan sluta göra det lättare.

Replacement Therapy

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig med en ny skjorta eller en filmbiljett. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Med några enkla tekniker i din arsenal vinner du kriget mot rökning. Applicera ovanstående råd till din egen avslutande insats för att se mer solide resultat. Applicera vad du lärt dig i den här artikeln för att behålla din hälsa.Source link