Få frisk och sluta röka idag med detta solida råd


Du kommer ofta att höra att sluta röka är inte lätt, men det här är oftast ett resultat av att du inte förstår det bästa sättet att närma sig det. Liksom med allt, ju mer kunskap du har desto bättre är processen. De råd som ingår i denna artikel kommer att komma igång på vägen för att sluta.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket bör göra det lättare att sluta.

Sluta röka

Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Låt dina nära och vän veta att du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Tips! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Träning är också en bra stressavlastare.

Komma med din egen personliga plan för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Utarbeta en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter i stället för godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Älskade Ones

TIPS! Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Till exempel, om du går en hel vecka utan rök, gå till en film.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Avsluta är en av de svåraste saker som en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Undvik att dina utlösare slutar röka med mer framgång. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder på hur man hanterar stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Älskade

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de blir mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta är det första steget att sluta.

TIPS! Berätta för alla du känner till de stora nyheterna – du slutar! De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

Nu när du har läst den här artikeln borde du vara mer medveten om fördelarna och de bästa metoderna för att sluta röka. När du förstår de tekniker som fungerar och inte fungerar, kommer du att inse att sluta röka är inte så svårt. Använd informationen som presenteras här, och du har kunskap om hur du avslutar i kort ordning.Source link