Få frisk och sluta röka idag med detta solida råd


Det spelar ingen roll hur mycket uppmärksamhet ges på nackdelen med att röka, människor kämpar fortfarande för att sluta. Om det här beskriver dig, har den här artikeln råd om hur man slutar röka för gott. Välj och använd dem som verkar som de hjälper dig mest.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Om du absolut måste ha en cigarett, med hjälp av stalling taktik. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen efter en.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Nikotinutbyte

TIPS! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök inte åka kallt kalkon.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar röka. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Cravings kan ofta vara överväldigande. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Genom att sluta röka, skyddar du inte bara dig, men du skyddar också dina nära och kära.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Så småningom kommer du att sluta bra.

Planera dina stresshanteringsmekanismer så snart du slutar röka. För rökare är sättet att hantera en stressig situation att tända en cigarett. Planering i förväg för dessa stunder hjälper dig att undvika att ge stress och ta tag i en rök. Det är bäst att ha några olika metoder att välja mellan.

Gör ditt mål att röka inte ens en puff. Du kanske tänker att du kan hantera att ha bara en cigarett, men i själva verket kommer den ena cigaretten förmodligen att ångra alla dina avslutande ansträngningar. En puff kommer att leda till en cigarett, en förpackning, en kartong; en puff är en puff för många!

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.

Använda dessa förslag bör ge dig en utmärkt start på att eliminera cigaretter från ditt liv. Du förtjänar ett liv utan en beroende av tobak. Ge dig själv chansen att bli av med denna envisa beroende. Du kommer snart att hitta dagliga fördelar för att ändra dina ohälsosamma vanor.Source link