Fast råd för rökare som har försökt att sluta många gånger


För den rätta typen av framgång med att sluta röka är motivatörer nyckeln. Det finns många fördelar att sluta röka. En eller flera av dem kommer säkert att räcka för att stimulera dig när det blir svårt. Till exempel sparkar vanan kommer att spara pengar, bevara ditt utseende och arbeta mot ett långt och hälsosamt liv med din familj. Din resa till ett rökfritt liv börjar här.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Detta kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning.

Tips! Sluta röka gradvis. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Skapa din egen lista gör det här.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Tips! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie av dagar av nykterhet. Att sluta röka är en lång process.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de vansinnefulla fysiska abstinenssymptomen.

Du måste vara beständig i din strävan att sluta röka, även om du möter svåra tider, om du vill uppnå framgång med det. Påminn dig om vad som motiverade dig att sluta i första hand, och du kan hjälpa till att få tillbaka lite av din styrka. Genom att sätta några av dessa tips till god användning får du en bra chans att sparka vanan för alltid.Source link