Fast råd för rökare som har försökt att sluta många gånger


Nikotin är ett mycket beroendeframkallande ämne som finns i cigaretter. Det gör det mycket svårare att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka. Så gör din forskning och få den information du behöver och du får bättre chans att lyckas. Här är några tips för att komma igång.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmaning.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du bör sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Nikotiners ersättningsterapi

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Att sluta är en process.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinbytebehandling för att hjälpa till med att sluta röka. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, för att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. De flesta människor slutar inte röka första gången de försöker. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Slutligen får du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Tips! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Kom ihåg att du har svårt att sluta eftersom du är beroende. Många har både fysisk och psykologisk beroende av cigaretter, vilket kan göra det dubbelt svårt att sluta röka. Implementera tipsen i den här artikeln och förenkla processen att sluta själv. Med tanke på rätt information och nödvändig bestämning är det möjligt att sluta röka!Source link