Fast råd för rökare som har försökt att sluta många gånger


Alla som röker vet att de måste sluta. Har du någonsin hört en andra rökare glädja sig över hur friska de känner när de röker cigaretter? Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; men ex-rökare gör. Fortsätt läsa för att se vad som fungerar för att sluta.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Tips! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en lång process.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Att skapa den här personliga listan gör just det.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Tips! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Det kan också vara en bra stressavlastare.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana . Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta är ett utmärkt verktyg för att börja din resa att sluta.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

TIPS! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men är kommer över svårigheter. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Sök support via online support communities och forum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. Du kommer att hitta tröst när du pratar med människor som går igenom samma slag av kamp.

Icke-rökare kan helt enkelt inte förstå varför du kanske vill röka när alla hälsokostnader beräknas. Personer som inte röker är också clueless om det hårda arbetet som krävs när du slutar. Vissa individer har lyckats sluta, och deras strategier delades här. Använd deras idéer och erfarenheter för att göra din dröm att sluta en verklighet.Source link