Fast råd för rökare som har försökt att sluta många gånger


De flesta rökare är medvetna om att det är dåligt för deras hälsa. Rökningstoppning är mycket lättare sagt än genomförd. Men en person som är verkligen engagerad kommer i slutändan att lyckas. Om du vill vinka till cigaretter för alltid, så är det här gå till artikeln.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Även om du sänker cigaretten i slutändan, har du åtminstone rökt en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Sluta röka

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

Tips! Hitta en väg att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det steg för steg. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka.

Nikotinutbytesbehandling

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningarna som möter dig, som de har eller har att göra med dem också.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. En hel del begär är ganska överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Undvik nikotinbytningar som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagda läkemedel som kan hjälpa dig att sluta röka.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men också använda positiva fördelar för motivation.

Din framgång är beroende av att du behåller din motivation. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

Vet att när du slutar röka förbättrar du ditt liv, i motsats till att göra ett ädelt offer. Om du ser sluta som en prestation, kommer du att vara mer motiverad att fortsätta din kamp. Fortsätt att tänka på alla de positiva effekterna det kommer att få på ditt liv, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kan ge dig incitamentet och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Som du har lärt dig från den här artikeln kan du sluta röka om du ansöker dig själv. Hitta din motivation och hålla dina mål i åtanke hela tiden. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.Source link