Fast råd för rökare som har försökt att sluta många gånger


Många människor vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens ger det en chans. Avsluta kan hända om du är positiv om det, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Använd dessa tips i din plan för att sluta röka, och du kommer att lära dig att det är lite enklare än du först trodde.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

Replacement Therapy

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Att sluta röka är en process.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men majoriteten av dem kan bara inte tyckas göra det. Typiskt, när en person försöker sluta, har de en plan att göra det för att hålla sig på rätt spår. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.Source link