Fast råd för rökare som har försökt att sluta många gånger


Du kommer inte att kunna sluta röka om du vill vara framgångsrik när du slutar röka. Det finns så många fördelar att sluta röka. En av dem kommer säkert att räcka för att sporra dig när det blir svårt. Det kommer med stor hälsa, men det hjälper dig också att minska risken för lungcancer. Så läs den här artikeln för tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du vill röka en cigarett kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att förmedla människor nära dig med din plan kan de ge dig den motivation du behöver. Det kan eventuellt vara det tryck som du behöver stanna kvar motiverade och faktiskt sluta.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagande att sluta.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, behöver du inte hitta något annat att göra med dina händer, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

Sluta röka

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med den. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig hälsosammare.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig på väg att sluta röka.

En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

TIPS! Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Det kan innebära att du går till gymmet när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan sedan stödja dig att sluta. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt supportsystem. Det här hjälper dig att öka din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk positivt på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

De flesta kommer inte att lyckas på att sparka sitt första försök. När du slutar, ta det dag för dag. Om du upplever ett bakslag, ställ snabbt in ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de kommer vara mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan också risken för dem som finns omkring dig.

TIPS! Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig lös i dina försök att sluta röka.

Om du har rökt inuti ditt hus, rengör din plats noggrant, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta dina väggar, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att motiverande budskap läggs på kontorsmuren eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter.

Planera i förväg hur du ska lyckas hantera stress. Många rökare har vana att lysa upp när något stressigt händer. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre när du har slutat röka. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men använder också positiva fördelar för motivation.

TIPS! Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa för att inte bli ett nummer!

Persistens och motstånd är avgörande för att någon ska kunna sluta röka och förbli en icke-rökare för livet. Kom alltid ihåg vad som motiverar dig och tänka på fördelarna. Applicera de tips du bara läste dagligen och omvandla dina vanor.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link