Fast råd för rökare som har försökt att sluta många gånger


Hälsoriskerna med rökning är ingen hemlighet, men det gör det inte alltid lätt att sluta. Om du försöker sluta röka, kanske du bara behöver lite tryck ner rätt väg. Dessa tips är utformade så att de börjar sluta lite enklare.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Ett hjälpmedel för att hjälpa dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

Samla stöd från alla som du älskar. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbyte terapi, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

Försök inte själv det här. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Överväg att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Ju mer stöd du har desto mer motivation måste du sluta. Detta kommer att öka dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväggen. Oavsett din specifika strategi kan du få en visuell påminnelse som kan hjälpa dig att kämpa för strävan att röka en cigarett.

Sluta röka nu. Sluta bara just nu. Planera inte en dag för att sluta längre ner i linjen. Att sluta kan minska risken för att du buktar för försvagande eller dödlig sjukdom. Avsluta också hindra dem runt dig från inhaling secondhand smoke, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Att eliminera eventuella påminnelser om ditt liv som rökare kan hjälpa dig att sluta. Så bli av med tändare eller askkoppar från ditt hem. Rengör ditt hem från topp till botten och tvätta alla dina kläder för att eliminera lukt av rök. Detta kommer att hjälpa dig att glömma cigaretter och se till att tiden mellan längtan blir längre och längre tills de går.

Ta saker dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Att sluta röka är extremt svårt för många människor, men ibland är det medveten om att några användbara tekniker kan göra det lite enklare. Om du följer denna artikels råd kan du sluta röka på ett rimligt sätt. Du kan skydda din egen hälsa och din familj genom att sluta idag.Source link