Fast råd för rökare som har försökt att sluta många gånger


Många rökare försöker sluta men ge upp när de stöter på svårigheter. Du kan sluta om du antar en positiv attityd, hitta din motivation och använda framgångsrika stoppmetoder. Följ dessa tips och avsluta blir enkelt.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

Sluta röka

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

Hälsosam kost

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. Försök att undvika ledig tid, och i stället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Denna teknik kommer att få dig till en tänkesätt för att sluta röka.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåelige.Source link