Fast råd för rökare som har försökt att sluta många gånger


Rökning är en dödlig vana som negativt påverkar vem som helst och det där människorna gör. Det kan leda till lungcancer, hjärtinfarkt, hjärtinfarkt och olika andra hälsoproblem. De personer som andas i din handtvätt ger upphov till lika mycket hälsorisk som första hand. Det här är bara några anledningar till varför du borde sluta. Informationen nedan ska hjälpa dig att sluta framgångsrikt.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bäst att väga dig själv. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Denna metod har bara en 5 procents felfrekvens. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kan cigaretter inte tyckas vara tilltalande, vilket gör att de blir enklare.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Ta en dag i taget när du slutar röka. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa in långsiktiga mål.

Försök att snacka på frukt för att undvika att få den vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta kan hjälpa till att bota någon viktökning.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök en fördröjning på en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett snarare än en hel en för att skära tillbaka på rökning.

Om du har kämpat gång på gång med att sluta röka, överväg att planera ett avtal med din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

Tips! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva.

Det bästa sättet att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Att stoppa är det bästa sättet att starta din nya väg. Försök bara att sluta och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Håll dig fri från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör.

Den första veckan efter att du slutat röka är det värsta skedet. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När din kropp kasta nikotin, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Nu är det lika bra att sluta röka. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det större motivation att sluta.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

TIPS! Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Rengör dina mattor, möbler och draperier.