Fast råd när man försöker sluta röka


Även om många rökare skulle vilja sluta, går de inte igenom sina planer. Denna artikel kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar för att behålla ditt engagemang för att bryta denna dåliga vana. Ta den här informationen och använd den för att sluta röka för alltid.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutar röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Ta en dag i taget när du slutar röka. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna dig som en cigarett. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Försök hitta något att tänka på om ämnet.

Sluta röka

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Berätta själv att du behöver ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Känn ingen ånger när du tränar det du har lärt dig här och nu.Source link