Fast råd när man försöker sluta röka


Dina älskade fortsätter att trycka på dig för att sluta. Det är också något som din läkare rekommenderar. Försäkringsbolag kommer att erbjuda rabatt för icke-rökare. Så vad håller du tillbaka? Tiden att sluta och använd dessa tips för att sluta vana utan en annan tanke.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Support Group

TIP! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sluta röka är en lång process.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Börja långsamt genom att promenera runt i ditt grannskap. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förut Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. På din en veckors jubileum kan du till exempel besöka en film. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

TIP! Överväg att använda en nikotinbyte-typ av terapi. Huvudstoppet för att sluta cigaretter är din kropps beroende av nikotin med narkotika.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina chanser att framgångsrikt bli en icke-rökare. Om du slutar kommer du att känna dig mycket lyckligare, och du kan till och med förlänga din livslängd. Använd alla de pengar du kommer att spara genom att inte köpa cigaretter och göra något trevligt för dig själv eller någon du älskar som stöttade dig genom försök och triumfer i slutprocessen!Source link