Fast råd om du äntligen vill sluta röka


En del att sluta röka är en fråga om att kasta bort sina cigaretter och gå med ren viljestyrka. När du tar bort tobak från ditt liv är en stor del att sluta, behöver den inte vara så svår. Det finns olika hjälpmedel och tekniker så att du kan sluta röka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och råd om hur man ska sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller community colleges.

Övning kan ge en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om du inte är en väldigt aktiv person, börja med en tillfällig promenad. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

Få en god natts sömn varje natt om du slutar röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att hålla åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotin uttag.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Det kan vara vad du behöver för att fortsätta.

TIPS! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många människor, om du är upp sent, kommer det att göra att du vill röka.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om inte, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och kommer att vara där för vad du än håller ditt mål i sikte . Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt supportsystem. Det här hjälper dig att uppnå din gaol.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt mål om ett rökfritt liv. Försök att vänta en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka en halv cigarett helt och hållet för att skära ner på rökning.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar.

Du måste alltid leta efter sätt att få din motivation. Det kan innebära att du knyter motivationsmeddelanden på din kontorsmur eller donerar ett armband för att indikera dina intentioner.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", se det som en gåva till dig själv. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Det här kan ge dig en bra anledning att sluta och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Utövande av utsläppsendorfiner, naturligt högt som är mycket effektivt för att bekämpa nikotinbehov. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det tar när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutar uppleva ibland.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinbytesbehandling för att hjälpa till med att sluta röka. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan vara svårt att ignorera. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Men du borde aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Rökningstopp

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare. Det har skett många framsteg inom rökningstoppet. Be en läkare vad de skulle rekommendera så att du slutar röka en gång för alla.

Förhoppningsvis har denna artikel gett dig några bra idéer om hur du kan lyckas sluta röka. Även om det inte är så realistiskt att tro att du inte kommer att bli frestad att sluta, kan du använda dessa tips för att sluta.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Massor av människor vill förstå ämnet Array men vet inte vart man ska börja. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Använd data som du tar från den här artikeln till det verkliga livet.



Source link