Fast råd om du äntligen vill sluta röka


Massor av människor rapporterar att det är mycket svårt att sluta röka, men det kan bara vara för att de inte är helt säkra på hur man gör det. Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto mer framgångsrik kommer du att vara. De tricks som beskrivs i den här artikeln är bra för att hjälpa någon att sluta röka om de verkligen vill.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Tips! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp vanan. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Stödgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning kan hjälpa till att lindra stress.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Vid denna tidpunkt bör det vara klart varför att veta de bästa metoderna för att sluta röka är viktiga att förstå. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte gör det kan du få det lättare att sparka rökningens vana. Använd informationen som presenteras här, och du har kunskap om hur du avslutar i kort ordning.Source link