Fast råd om du äntligen vill sluta röka


Massor av människor rapporterar att det är mycket svårt att sluta röka, men det kan bara vara för att de inte är helt säkra på hur man gör det. Liksom med allt, ju mer kunskap du har desto bättre är processen. Dessa tips kan hjälpa alla att sluta röka.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver förblir motiverad och faktiskt sluta.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer att sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Nikotinutbyte

TIPS! Du behöver inte gå igenom det här ensam. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

Testa nikotinbytesprodukter som erbjuds. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Det är inte rekommenderat att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinersättningsmedicin.

Du bör nu inse hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket om att sluta röka som du eventuellt kan. När du förstår vilka metoder som fungerar bäst för dig, blir sluta röka mycket enklare än du förväntade dig. Om du tillämpar de användbara råd som nämnts tidigare borde du vara bra på väg att sluta.Source link