Fast råd om du äntligen vill sluta röka


Med all stress och tryck som är relaterat till dagens livsstil kan det vara extremt svårt att sluta röka. Du behöver inte vara kedjad för att röka för resten av ditt liv. med hjälp av dessa tips och tekniker kan du vara en icke-rökare en gång till.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person gör saker på egen väg. Du måste göra vad som fungerar för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av rökning, kan många människor komma ihåg att de positiva fördelarna med att sluta vara ännu mer användbara.

Hitta något som ger dig motivation, även när du känner för att ge upp. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter. Men du bestämmer dig för att göra detta, det kommer att bidra till att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelsen.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Planera dina stresshanteringsmekanismer så fort du slutar röka. Många rökare har vana att lysa upp som svar på stress. När du har en konkret plan är det mycket lättare att undvika att röka. Ha mer än en idé om den första tanken inte hjälper tillräckligt.

Under de första veckorna av ditt avslutande försök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Ändra din rutin om det alltid medförde att du har en rök. Till exempel, drick ditt kaffe på väg till jobbet och stanna borta från stängerna minskar dina begär.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar, och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar. Du vill inte vara en annan statistik.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Vet att när du slutar röka förbättrar du ditt liv, i motsats till att göra ett ädelt offer. Att hålla en positiv attityd om att sluta kan hjälpa dig att hålla dig engagerad, så att du kan släppa vanan snabbare. Försök att komma ihåg de många fördelarna du kommer att uppleva om du slutar, och hur mycket värde det skulle lägga till i ditt liv. Detta gör att nu verkar det vara mer förnuftigt och genomförbart.

Har du nu förtroende och know-how för att bryta din vana och vara rökfri? Berätta för andra om de steg du tar för att sluta röka, så att de också kan dra nytta av dem.