Följ dessa tips för att sluta röka idag!


Rökning kan få stor inverkan på livskvaliteten. Det kan också påverka dina hälsoproblem. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter om du slutar.

Att skriva något ner kan påverka din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Dessa människor kommer att ge dig vägledning, vägledning och vägledning för att sluta. Stödgrupper finns i fritidscenter, rekreationscenter, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Tips! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det finns stor fördel i nätverk med personer som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Det är viktigt för dig att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista kommer att uppnå detta.

Om du inte kan sluta kallt kalkon, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan ge dig motivation genom att komma ihåg de skäl du ville sluta röka i början.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du annars inte annars skulle ha tillgång till.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så fort du slutar röka. Att hålla aktiva hjälper dig att undvika att gå ner i vikt. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan i viss mån uppfylla dina nikotinbehov.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många ökar cigarettbehovet under sena nätter.

Du har tidigare brukade röka när du känner dig stressad. Om så är fallet kommer det att vara nödvändigt för dig att identifiera ett annat sätt att uppnå avslappning.

Fråga din läkare om medicinen du ska sluta. Det har gått mycket framsteg när det gäller rökning. Be en rekommendation för att hjälpa dig att sluta.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du bör också tänka på att gå med i en rökningstoppande grupp och till och med kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att gå ner i vikt när du slutar röka. Dessa hälsosamma snacks kan hjälpa dig att hålla en stadigvård.

Djup andning

Prova djup andning om du försöker avvärja ett begär för cigaretter. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du slutade i första hand. Det kommer också att driva syre i dina lungor, slappna av dig och hjälpa till att rensa ditt sinne. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och när som helst.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan än dig själv lyckas inte.

Tips! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

Få en belöning själv när du försöker sluta röka. Du kommer att spara mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Det här materialet nytta av att undvika att röka kan vara en bra motivator att hålla fast vid det.

Sluta röka

Försök inte sluta röka bara på grund av att andra vill att du ska. Medan din familj kanske vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv, kan du bara tvinga dig att sluta röka. Att sluta röka bör behandlas som en stor belöning för dig själv, och du vet att du aldrig kommer att besvikna mottagaren om du håller fast vid ditt ord.

TIPS! Det tar engagemang att komma igenom processen att sluta, vilket betyder att du behöver att fatta beslutet att göra det. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig det med den rätta tankegången.

Du måste veta varför du röker i första hand om du vill sluta. För många människor kan saker som arbete, stress eller ens vissa andra utlösa det. Undvik dessa triggers så mycket som möjligt. Om det finns några triggare som du bara inte kan undvika, räkna ut sätt att hantera dem.

Att sluta röka är inte lätt, men det är definitivt värt de stora fördelarna med din hälsa, ditt sociala liv och till och med ditt utseende. Nu när du har läst detta, förhoppningsvis känner du dig mer optimistisk om att sluta. Prova en av de här valda tipsen idag.

Lär dig om Array är det första steget i att perfekta ditt hantverk. Hänvisa till den här artikeln när du har frågor. Fortsätt sedan att lära dig tills du är en mästare på ditt område.Source link