Följ dessa tips för att sluta röka idag!


Miljoner män och kvinnor skulle älska att sparka sin ohälsosamma rökning vana. Hälsosam, ingen drar nytta av att röka, och alla förlorar. Läs den här artikeln för att lära dig hur du avslutar din rökning vana för alltid.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätta i det minst till sist. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du slutligen röker, kan det försena det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter cravings.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra dessa begär.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att lyckas sluta.

TIPS! Notera alla metoder du planerar att använda för att sluta röka . Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Om du inte kan sluta kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

Nikotiners ersättningsterapi

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Studier har visat att personer som använder någon typ av nikotinersättningsprodukt är dubbelt så troliga att de slutar röka. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

TIPS! Se till att du äter bra. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

Denna artikel har förmodligen förändrat ditt perspektiv på vad som krävs för att slutligen sluta röka för alltid. Fördelarna med att sluta röka är välkända. Ta det du har lärt dig här och sparka denna vana till kanten. Din kropp, din plånbok och dina nära och kära kommer att tacka dig.Source link