Följ dessa tips för att sluta röka idag!


Om du hoppas sluta röka, måste du ha en personlig önskan att sluta. När du slutligen slutar kommer du att dra nytta på många sätt. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska hända när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Att sluta röka hjälper till att skydda inte bara din hälsa utan också din familj. Det hjälper dig också att sänka risken för sjukdomar som lungcancer och emfysem, lägg dina pengar på ditt bankkonto och få dig att känna dig yngre och se friskare ut. Läs den här artikeln för att hitta tips som hjälper dig att börja ditt försök att sluta röka.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Sluta röka gradvis. Undvik att gå kallt kalkon.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Avsluta kan vara en lång process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Älskade Ones

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Att sluta röka tar ett solidt livslångt engagemang. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Använd de råd du har läst här för att sparka vanan och förbli rökfri för livet.Source link