Följ dessa tips för att sluta röka idag!


Det kan vara svårt att sluta röka om ditt liv är stressigt, och inte alla du stöter på är stödjande. Men du behöver inte fortsätta att gå igenom denna onda cykel av stress, tryck och rökning. Läs vidare för några tips som hjälper dig att sluta röka permanent.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutar röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att skapa den här personliga listan gör just det.

Älskade Ones

TIPS! När drömen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Förskjuta rökstoppet i tio minuter, upptag då din tid klokt.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Du måste alltid leta efter sätt att ha hög motivation. Du kan göra det genom att sätta meddelanden på väggen för att påminna dig om de mål du ställt in. Oavsett din specifika strategi kan du få en visuell påminnelse som kan hjälpa dig att kämpa ur trangen att röka en cigarett.

Hitta supportgrupper, antingen lokalt eller i nätverket. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Du kan se att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Det kan också hjälpa till att få stöd av människor som vet exakt vad du går igenom.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

De första sju dagarna utan cigaretter kommer att vara den svåraste delen av att sluta. Tänk på att du inte kan komma igenom den första veckan. De första 48 timmarna av att sluta är när din kropp skjuter all den otäcka nikotin du har konsumerat. När det är borta kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom att ha denna kunskap bakom dig, kan det göra det lättare att klara.

Du har antagligen märkt att din rökning vana blir sämre i tider av stress. Om det är sant måste du hitta en lämplig ersättare så att du fortfarande kan koppla av när du känner dig stressad. I stället för belysning uppstår vissa personer omedelbart stressavlastning när de lär sig yoga eller tar tid att meditera.

Sluta röka

TIPS! Om du vill sparka din rökvanor, få hjälp av dina vänner och kära. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla dig till ditt program.

Efter det du har lärt dig, borde du vara mer självsäker och kunna sluta röka för gott. Du vill också hjälpa till att främja de åtgärder som krävs för att sluta röka för alla som kan dra nytta av denna typ av kunskap, så gör det du och alla kan vinna.