Följ dessa tips för att sluta röka idag!


Forskning har visat utan tvekan att nikotin är extremt beroendeframkallande. Att bo utan cigaretter är svårt på grund av detta. Att veta vad som krävs för att avsluta framgångsrikt kommer att hjälpa dig att ta över abstinenssymptomen, så läs vidare för att hitta tips som kan hjälpa dig att lyckas.

Ta saker dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och bättre kan hantera det dagliga slipverket.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Träning är också en bra stressavlastare. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Så småningom får du det så bra att du kommer att sluta en gång och bara inte gå tillbaka.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Stanna bara och börja inte göra det igen. På det här sättet kan det vara svårt först. Det har visat sig vara effektivt, när tiden går.

Bliv motiverad med påminnelser. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Detta kan dämpa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Människor som lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Bli inte ett nummer!

Cigaretter är gjorda med nikotin, en mycket beroendeframkallande substans som är svår att släppa. Detta gör det svårare att sluta röka. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Ge dig själv en stridschans genom att följa råd från denna artikel. Med lite hårt arbete, beslutsamhet och den kunskap du har fått här, kommer du att sluta bra!