Följ dessa tips för att sluta röka idag!


De flesta människor förlorar motivation innan de ens riktigt försöker sluta röka. Avsluta är möjligt om du har en positiv attityd, viljestyrka och några knep som hjälper dig på vägen, som i artikeln nedan. Läs vidare för att hitta några råd som kommer att öka din slutkraft och hjälpa dig att bryta vanan.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person gör saker på egen väg. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

När drömen att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjning taktik. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Support Group

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket hjälper till att sluta mycket lättare.

Försök inte göra det själv. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Tips! När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Oavsett, hitta ett visst sätt att motstå frestelsen så att du inte längtar efter en cigarett.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Om du alltid haft cigaretter under din happy hour eller med ditt kaffe, försök ändra denna typ av rutin. Att byta till örtte eller inte till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är på sitt värsta.

Sluta röka så snart som möjligt. Ett framtida datum kommer att vara alltför frestande att skjuta upp och släcka, så det är bäst att bestämma att det idag är dagen du kommer att sluta. Ju mer du röker desto högre risk kommer du att få av en sjukdom på grund av att du röker. Att skydda din familj från begagnad rök kan vara en viktig anledning att sluta.

TIPS! Medan du slutar röka, ge dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan.

Prova lite kraftfull träning. Du kan bli förvånad över hur mycket enklare och mer behaglig motion är nu att du inte röker. Regelbunden motion kan också hjälpa dig att hålla din kroppsvikt under kontroll. Endorfinernas träningsprodukt är inte ersättare för nikotinhöjder, men de hjälper till att ta bort kanten från uttag.

Sluta röka

Det är mycket sant att många människor är redo att sluta röka, men de vet bara inte var de ska börja. Personer som lyckats sluta röka är vanligtvis de som har en vällagd strategi och stödsystem. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att formulera en strategi för att framgångsrikt befria dig från behovet av att röka.Source link