Följ dessa tips för att sluta röka idag!


Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, tillsammans med några användbara tips som de nedanför. Följ de råd som ges, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du trodde.

Att skriva saker ner kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutningsarbete tydligare, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt en metod som du eventuellt kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Med hjälp av dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att vara utan dem.

TIPS! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar röka en cigarett kan fördröjningstiden bara betyda att du röker en mindre den dagen.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Se till att du får gott om vilopaus om du slutar röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär. 19659002] Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Tips! Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Tala med din läkare om du vill sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör.

När du har en rökning, försök fördröjning taktik. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan prova nya hobbies, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskningar är i topp. När du har lite ledig tid, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge en nikotinbytebehandling ett försök. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

Hitta support genom att gå med i forum och samhällen. Det finns en hel del webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra med att sluta strategier och hantera mekanismer med andra människor.

Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada, men sanningen är det verkligen. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en "Får inte ge in och röka en cigarett."

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att hålla dig på rätt spår och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

Sluta röka för din älskade hälsa. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

TIPS! Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt.

Rökning kan vara den sak du gör i tider av stressavlastning. Om så är fallet måste du hitta en annan teknik som du kan använda för att koppla av när du är stressad.

Om du tycker att dina begär gör dig bäst och har problem med att kämpa för att röka, plocka upp telefonen ringer någon för support. Inte bara kommer tiden i telefonen att vara en bra distraktion tills begäret har gått, det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du arbetar med denna typ av problem.

Sluta röka

Tänk på effekten av vår rökning har på din familj. Kom ihåg att om du blir allvarligt sjuk eller dör på grund av rökning, kommer det att skada din familj. Att tänka på detta kan hjälpa dig att vara motiverad att sluta. En av fem amerikanska dödsfall är relaterad till rökning på något sätt, enligt många statistik. Vill du verkligen vara en annan statistik?

TIPS! Gör det till din mantra för att aldrig ha en puff av en annan cigarett. När du är frestad, kanske en enda cigarett inte spelar någon roll, men det kan sätta dig tillbaka efter allt ditt hårda arbete.

När du slutar röka är det viktigt att du inte ger upp. De flesta som slutar röka för gott försökte många gånger tills de slutligen lyckades. Om du får begär och återfall, analysera varför du misslyckades och försök igen.

Många rökare vill sluta, men många misslyckas. De människor som framgångsrikt kan sluta har vanligtvis gjort en solid plan och har mycket motivation att fortsätta. Använd de råd som du har läst för att komma fram till din egen kampplan och äntligen uppnå den framgång du vill.

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Denna artikel har gett mycket information om. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link