Följ dessa tips för att sluta röka idag!


Rökning påverkar inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem runt dig. Rökning orsakar många hälsoproblem, inklusive cancer, hjärtsjukdom och emphysema. Second hand rök är också lika farlig. Avsluta är därför väsentligt. Informationen i den här artikeln ger dig många tips som hjälper dig att avsluta med framgång.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Olika sätt att arbeta för olika människor. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att försöka först. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Ta saker dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Det finns inget fel med att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväma med det dagliga engagemanget att röka upphörande först.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökning vana på egen hand. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Support System

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Genom att ställa in ditt supportsystem kan du vara mycket mer sannolikt att uppnå mål relaterade till att sluta.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Din andedräkt kommer inte längre att lukta som inaktuell tobak, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Trots att när människor känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

TIPS! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

Rökning är en farlig och ohälsosam aktivitet. Hälsoriskerna som följer med rökning varierar. Det kan leda till lungsjukdomar, cancer och hjärtattacker. Begagnad rök är också mycket farlig och kan skada dina nära och kära. Sätt de råd du har hittat här i praktiken, och du kanske kan sparka den dåliga vanan för alltid.Source link