Följ dessa tips och rök aldrig igen


Nikotin är en mycket beroendeframkallande substans som finns i cigaretter. Som ett resultat kan ge upp nikotinrika cigaretter extremt svårt. Se till att du vet hur du når ditt mål innan du avslutar.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla gör saker på egen väg. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kanske du måste tillfälligt lägga din bok ned tills du har brutit din rökvanor. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

Försök att inte röka så mycket. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Du bör åtminstone vänta en timme eller två innan du får en rök när du vaknar. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att få dig att vana att stoppa.

Sluta röka

Tips! Har personer som du vet att du kan lita på att hjälpa dig att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Sluta bara röka om du verkligen vill sluta. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Förbinda sig att stanna, period. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

Det är viktigt att du slutar röka omedelbart. Välj inte ett datum för framtiden, sluta nu! När du slutar röka, minskar dina risker för många sjukdomar och fortsätter att minska med varje dag som går. Att sluta röka skyddar också din familj, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

Prova lite kraftfull träning. Att sluta röka hjälper till att förbättra din lungkapacitet, vilket gör träningen mycket enklare. Dessutom kan du eliminera alla viktproblem, vilket tjänar som en extra fördel av träning. Endorfinernas träningsprodukt är inte ersättare för nikotinhöjder, men de hjälper till att ta bort kanten från uttag.

TIP! Överväg att använda en terapi av nikotinbyte. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Bli inte avskräckt om du misslyckas med att sluta första gången du försöker. Även planerna som är mycket organiserade misslyckas ibland. Ta reda på vad som gick fel och lära av episoden innan du började ditt arbete igen. Du kan segra nästa gång.

Cigaretter är gjorda med nikotin, en mycket beroendeframkallande substans som är svår att släppa. Detta gör det svårare att sluta röka. Att sluta kan vara en stor fysisk och emotionell utmaning för många människor. Implementera tipsen i den här artikeln och förenkla processen att sluta själv. Om du försöker tillämpa informationen du bara läste finns det ingen anledning att du inte kommer att kunna sluta.



Source link