Följ dessa tips och rök aldrig igen


Misslöshet och apati är de två främsta anledningarna till att människor inte stör att sluta röka, även när de vill. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Använd dessa tips i din plan för att sluta röka, och du kommer att lära dig att det är lite enklare än du först trodde.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Stödgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt som möjligt metod som du eventuellt kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan eventuellt vara det du behöver för att vara motiverad och faktiskt sluta.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjningstaktik. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

TIPS! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det är till hjälp att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Försök ändra din vana genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Det är normalt för din kropp att kräva mat under avslutningsprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Sluta röka

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

TIPS! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina anledningar till att göra så. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. De konstanta begären kan överväldiga dig. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig till orsaken. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när det är önskvärt. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang, med tanke på orsakerna till att du vill sluta.

Secondhand Smoke

TIP! Koncentrera varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära bör du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Nästan varje rök försöker sluta vid någon tidpunkt, men många människor ger upp innan de lyckas. De människor som framgångsrikt kan sluta har vanligtvis gjort en solid plan och har mycket motivation att fortsätta. Vad du har läst i den här artikeln bör vara användbar när du börjar processen att sluta.Source link