Följ dessa tips och rök aldrig igen


Den som försöker sluta röka har ofta de bästa avsikterna, men att följa igenom till framgång utlöser många. Om du är intresserad av att skära den här ohälsosamma vanan från ditt liv, fortsätt läsa. Efter detta använder du allt du lär dig varje dag för att hjälpa dig att sluta för resten av ditt liv.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till varför du motstår att sluta Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Tips! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters och människor som har slutat ett tag.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

10 minuter

När du vill bli rädd för att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjningstaktik. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du ska vänta fem till tio minuter innan du röker.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, till och med bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Att sluta röka vana är svårt nog, men att hantera dina rökutlösare hjälper dig oerhört. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Sluta röka

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Det här hjälper dig på vägen för att sluta röka.

Tips! Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Klipp tillbaka innan du avslutar. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Om ditt sanna mål är att sluta röka, mäster du sedan konsten att sluta. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Så småningom kommer du att sluta bra och aldrig tända en annan cigarett igen.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Stopp kommer att starta dig på din nya väg. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har visats att denna metod kan vara ganska effektiv.

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen.

Få stöd via onlinebaserade forum och supportgrupper. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och framgångar med andra som förstår din kamp. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika känslomässiga kamperna som följer med den här resan.

När du släpper ut dig från greppet om din rökavgift kommer du att öppna ditt liv till en lycklig och hälsosam framtid. Gå vidare och tillämpa det du lärde dig idag och känna ingen ånger.Source link