Följ dessa tips och rök aldrig igen


Livets stress och tryck idag gör det svårt att sluta röka, eftersom det alltid förefaller vara en anledning att plocka upp en cigarett. Men du behöver inte känna dig fångad längre, använd den här artikeln och tipsen inuti för att hjälpa dig att stanna för gott.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Personal Plan

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnesstämning.

TIPS! I händelse av att uppmaningen att röka smälter Din beslutsamhet, åtminstone försök att sätta av det så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

Försök inte sluta ensam. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och sluta sluta vana.

Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

TIPS! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Jot down belöningar du ger dig själv efter att du har varit rökfri för en enda dag, vecka och månad. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Ser fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick som du tycker om grottor.

Använd "NOPE", a.k.a inte en puff någonsin för din mantra. När du är frestad, kanske en enda cigarett inte spelar någon roll, men det kan sätta dig tillbaka efter allt ditt hårda arbete. Kom ihåg vad du redan har genomgått och säg nej.

Nu när du har absorberat allt detta råd bör ditt förtroende för en lyckad avsluta vara mycket högre. Nu har du denna nyfunna kunskap, var noga med att låta dina medrökare komma in på hemligheterna om hur man slutar.Source link