Följ dessa tips och rök aldrig igen


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta gör att du lär dig att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har slutat röka efter att ha arbetat med en hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från denna trance kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Övning är också ett utmärkt sätt att lindra stress som orsakas av nikotinuttag. Om du inte har tränat regelbundet kan du börja med korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är en svår process, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Tips! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte hade.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Inte att bli en statistik.

Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Förskjuta rökstoppet i tio minuter, upptag då din tid klokt.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden aktivitet hjälper dig också att hålla din kroppsvikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings till viss del.

Sluta röka

Narkotikamissbrukets narkotiska natur gör det mycket svårt att sluta röka. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Använd informationen som finns här för att göra saker lite mer hanterbara för dig själv. Med tanke på rätt information och nödvändig bestämning är det möjligt att sluta röka!

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link