Följ detta råd att sluta röka nu


Många människor har goda avsikter när det gäller att sluta röka, men få följer igenom med dem. Läs den här artikeln för att lära dig de bästa sätten att sluta röka en gång för alla. Använd sedan allt som du lär dig varje dag, för att hjälpa dig att sluta för resten av ditt liv.

Kan hypnos fungera för dig? En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Låt älskade och vänner veta att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; Istället fokusera på idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Försök inte göra det själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, tillåta dem att ge dig den hjälpen. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumkvällen eller en kulturell utflykt.

Minska antalet cigaretter som du röker. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

Smoky Smell

TIPS! Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Olika mediciner, inklusive antidepressiva läkemedel, kan göra det lättare att sluta.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kanske har. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Nu när du vet det här borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Använd de tips som ges här för att slutligen sluta röka och njuta av ett hälsosamt liv.Source link