Följ detta råd att sluta röka nu


Många misstänker troligen att sluta är mestadels en fråga om att bli av med cigaretterna och förlita sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras beroende. Medan detta verkligen hjälper, behöver det verkligen inte vara så svårt. Det finns många metoder och saker som kan hjälpa dig att sluta röka.

Du borde försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Se till att du får gott om vila om du arbetar för att sluta röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive några anti-depressiva läkemedel.

Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. När du gör det en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer uppmaningen att röka.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller ansträngande träning under höga krav. Om du har fritid fyller du det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig älska friskare.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och de hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Detta kan hjälpa dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Om du rökt, inne i ditt hus, när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut din matta, draperi och gardiner också. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, ditt nya lukta hus kommer inte påminna dig om att röka.

TIPS! Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Sätt den listan någonstans där du kommer att se den dagligen. Detta kommer att ge dig styrka under svaghetstimmar.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan segra i en framtida ansträngning på vägen.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte kommer påminnas eller utlöses att röka.

TIPS! Många rapporter blir viktiga under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ofta känslomässiga skäl relaterade till din rökning. Om det tas upp, vill du inte röka lika mycket.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Informera dina nära och kära att du försöker sluta cigaretter för gott. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du borde också tänka på att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Nu när du har läst igenom tipsen ovan, hoppas du bättre vad du ska göra så att du kan sluta röka. Om du har bestämt dig för att sluta, måste du förvänta dig att du kommer att uppleva några pangs och längtan. Du kan emellertid lättare motstå dessa känslor om du följer noggrant de råd som ges här.

TIPS! Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan ge dig irriterad, deprimerad eller frustrerad.Source link