Följ detta råd att sluta röka nu


Det kan vara svårt för många människor att sluta röka, även när de vet om problemen som orsakas av nikotinberoende. Om du råkar vara en av dessa individer, ger följande artikel dig några bra råd för att hjälpa dig att bli fri från denna missbruk. Använd dem du känner kommer att erbjuda dig de bästa chanserna att hjälpa dig att sluta röka.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra det lättare.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; det är en långsiktig process.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

övningsrutin

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, leta efter produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa innefattar gummi och fläckar.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Berätta för dig själv att du är stark nog att sluta, och att du förtjänar det. Ge dig själv chansen att bli av med denna vana. Du kommer att belönas med ökad hälsa när du slutar röka cigaretter.Source link