Följ detta råd att sluta röka nu


Nikotinberoende är mycket kraftfullt, och folk tycker att det är mycket svårt att sluta röka. Om du har haft problem med att sluta, kan följande tips hjälpa dig. Applicera dessa tips så att du kan komma på väg att sluta röka.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med att röken upphör. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Ge upp ditt föredragna varumärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Om du vill sluta måste du lära dig om att sluta. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Du måste sluta dag för dag, lever i ögonblicket. Om du röker igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Denna strategi kommer att vara extremt svår i början. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Shampoo din møbel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar. Detta kommer att göra ditt hem lukt rent och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Tänk positivt på att sluta röka. Berätta inte själv att du ger upp något du gillar. Istället, se ditt beslut att sluta som en gåva du ger dig själv. Om uppehållet uppfattas som en positiv kraft i ditt liv, kan du enkelt hålla fokus och lyckas snabbare. Påminn dig om hur viktig din uppgift är, och kom ihåg att de positiva aspekterna av att sluta uppväga de negativa genom en lång skott. Du kommer att vara motiverad och vara mer sannolikt att lyckas.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du börjar minska på din tobaksbruk. Ditt liv är värt att bo på en tobaksfri väg. Du är skyldig i din fysiska och mentala hälsa att sluta. Varje dag kommer du att känna belöningen för bättre hälsa och bättre välbefinnande när du slutar röka.Source link