Följ detta råd för att sluta röka nu


Även om du säkert har hört ett antal personer klagar över hur svårt det är att sluta röka, hörs många av dessa klagomål av det faktum att få personer vet hur att göra det framgångsrikt. Du kommer att lära dig att precis som någonting annat i världen, ju mer information du har desto lättare är det. Detta är detsamma för att lära sig sätt att sluta röka. De tips som följer hjälper dig att sparka din vana.

Kallt Turkiet

Sluta röka så fort du kan. Undvik att gå kallt kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Nikotiners ersättningsterapi

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. En hel del begär är ganska överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Försök aldrig att sluta röka själv. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

TIPS! Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för godis är en sätt att hjälpa till att undvika detta. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning du annars skulle uppleva.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka resan. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Om du röker hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kanske har. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Använd Internet för att hitta support. Delta i online supportgrupper. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. Det kan också hjälpa till att få stöd av människor som vet exakt vad du går igenom.

Tips! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan utan att dom är dömande.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer, miljöer och aktiviteter som generellt resulterat i att du röker. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Drick inte i baren en stund, eller drick ditt kaffe någonstans nytt för att stoppa begäret.

Prova lite kraftfull träning. Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna enklare än det brukade vara. Dessutom kan du eliminera alla viktproblem, vilket tjänar som en extra fördel av träning. Medan de utgivna endorfinerna inte ger jämförbara effekter på nikotin, kommer det säkert att göra det lättare att dra tillbaka uttag.

När du tänker på att sluta cigaretter, närma den som en positiv sak, gör du själv istället för något du behöver uthärda. Om du slutar uppfattas som en positiv kraft i ditt liv kan du enkelt hålla fokus och lyckas snabbare. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta gör att nu verkar det vara mer förnuftigt och genomförbart.

Tips! En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd.

Vid denna tidpunkt bör du inser hur instrumental kunskap är när det gäller att sparka vanan. Du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta röka än du inser nu att du vet vad du ska göra och vad du inte ska göra. Använda denna information kommer att förbättra din förmåga att slå din beroende av cigaretter.Source link