Följ detta råd för att sluta röka nu


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig, blir det inte lättare att sluta. Om du försöker sluta röka kan du behöva lite tryck ner rätt väg. Följande tips hjälper dig att sluta röka.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din engagemang att sluta.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Avsluta är en process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Se till att du får gott om vilopaus när du försöker sluta röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte gör det, fortsätt bara att repetera denna process över och över så ofta som du behöver.

Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, slutet på en måltid eller körning, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de förskriva läkemedel som hjälper dig i ditt arbete.

Tala med en läkare om du är seriös om att sluta röka. Din familjehandlare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till.

Till exempel, när du gör din första rökfria veckan, gå till en film. Efter en tobaksfri månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

Secondhand Smoke

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

TIPS! Berätta för alla du känner om din önskan att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår.

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig hälsosammare.

Du måste hitta sätt att alltid ha din beslutsamhet och motivation. Det kan innebära att motivationskommentarer skrivs på din kontorsmur eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns många webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina strategier med andra människor.

Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Håll den här listan någonstans där du märker det varje dag. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

TIPS! Många människor njuter av stöd från onlinesamhällen och diskussionsforum. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor sluta röka.

Planera hur man hanterar stressiga tider. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp som svar på stress. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

I stället för att betraktas som ett offer, se det som en gåva till dig själv. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Du kan förbli motiverad och vara mer sannolikt att lyckas.

Att sluta röka kan vara mycket svårt, men att veta några mycket effektiva strategier kan göra det mycket lättare för dig. Genom att genomföra de tips och tips du har fått får du bättre chans att sparka vanan på kortare tid. Du kommer att bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.

Planera framåt så att du är beredd att hantera stress utan att tillgripa rökning. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Om du har lagt fram en plan, är det lättare att hålla sig borta från cigaretter. Ha en reservplan om den första planen inte fungerar.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Detta material ger dig en bra information om Array. Genomför nu de råd du just har läst.Source link