Följ detta råd för att sluta röka nu


Du kommer mycket att dra nytta av att sluta röka. Kom ihåg fördelarna när du lär dig några knep och tekniker (som vad du läser idag) för att hjälpa dig när du slutar. Om du har svårt, använd de tips du läser för att öka din motivation och hjälpa dig att sluta röka.

Sluta röka gradvis. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Ta varje dag en åt gången. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Koncentrera varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

TIPS! Oavsett vad du måste titta på din sluta en dag i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Detta kommer att öka dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

Några rökare tycker om att skära tillbaka på att röka är en bra start. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gå.

Du vet nog hur mycket det slutar Rökning kommer att gynna dig. Men dessa fördelar kanske inte räcker för att ge dig tillräckligt med motivation att sluta. Tack och lov, de tips du just läst borde ge dig hjälp. Använd ovanstående råd när du känner sig omotiverad eller när ingenting verkar kunna bli av med dina begär. Du kommer snart att vara på väg för att njuta av de stora fördelarna med att inte röka.Source link