Följ detta råd för att sluta röka nu


Behovet av en cigarett kan verkligen vara obekväma och besvärliga ibland. Om du arbetar inomhus, är du tvungen att röka utomhus oavsett väder. Du är i huvudsak kedjad till dina cigaretter hela dagen, och att vara borta från dem kan vara en kamp. Om du är redo att sluta röka, fortsätt läsa. De avslöjar metoder som är bevisade effektiva för rökaren som vill sluta.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Undvik att sluta kalla kalkon, som sällan fungerar.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

Rökningstopp är en av de få tiderna i ditt liv att det är bäst att vara quitter! Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att sluta röka. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod kan verka hård. Det har visat sig vara mycket effektivt, i långvariga fall.

TIPS! Om du plötsligt kommer att vilja röka, försök att fördröja din rökning. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. De flesta rökare använder cigaretter för att lugna sig under stressiga stunder. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Förbered dig på flera strategier, så du är beredd om den första inte fungerar.

Som ett extra incitament för att hjälpa dig att ge upp din rökvanor, tänk på din familj och dina vänner vars liv skulle vändas upp och ner om ditt liv förkortades av denna farliga vana. I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar. Var inte en statistik.

Kom ihåg att den första veckan säkert kommer att vara det svåraste när du slutar röka. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. De begär som du upplever efter det kommer att vara övervägande psykologiska. Det är fortfarande svårt att ta itu med, men det blir gradvis lättare.

TIP! Många rapporter blir viktiga under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.

Det kan vara till hjälp att bli av med påminnelser om ditt rökningsliv när du försöker sluta. Kasta dina tändare, cigarettväska och askkoppar. Avlägsna stanken av rök i ditt hus genom att rengöra alla kläder som innehåller röklukten. Att göra detta kommer att förhindra saker som påminner dig om att röka från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

När rökning har börjat verka som en börda för dig, är du redan på väg att sluta. Vad du just läst hjälper dig att bli av med cigaretter för alltid. Prova lite av vad du läser om och ta bort dig själv från att röka.Source link