Följ detta råd för att sluta röka nu


Även om riskerna med rökning är kända, tycker det fortfarande att många fortfarande är svåra att ge upp vanan. Om du är en av dem, kan den här artikeln hjälpa till. Applicera dessa tips så att du kan komma på väg att sluta röka.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och råd om hur man ska sluta. Stödgrupper kan hittas på rekreationscentra, även på internet, eller kyrkor lokalt.

Övning kan göra en stressavlastare. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte fungerar första gången, upprepa det första steget igen.

Sluta röka

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Det är svårt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyten. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytesbehandlingar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det genom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan ge dig motivation genom att tänka på orsakerna till varför du ville sluta till att börja med.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som är tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte hade.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultatet är uppenbart.

Om du röker i ditt vardagsrum, ge det en komplett skrubba, så det luktar inte av rök. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina gardiner och draperier och tvätta dina väggar. På det här sättet och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Hitta support via forum och meddelandekort. Du hittar ett överflöd av webbplatser som är speciellt avsedda att ge stöd till människor med sin lust att sluta röka. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och hanteringsmekanismer med andra som förstår din kamp.

Planera för hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när något stressigt händer. Håll en back-upplan praktisk om plan A inte fungerar.

Tips! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Du vill inte vara en statistik.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden träning kommer också att säkerställa att du håller din kroppsvikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

TIP! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram för att hjälpa till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Skapa en mantra baserat på orsakerna du måste sluta. Varje gång du löser wavers, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Det här är ett utmärkt sätt att fokusera din mentala styrka för att övervinna tillbakadragandet och positiviteten.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du bör också tänka på att gå med i en supportgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Om du är frestad att börja igen kan du referera till detta lista för hjälp.

Tips! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en ny diet när du försöker sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Undersökningar visar att tobaksprodukter i munnen gör att grönsaker, grönsaker och mager mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka är det viktigt att du inte ger upp. De flesta som slutar röka för gott försökte många gånger tills de slutligen lyckades. Om du träffar en snag, bestäm varför det hände, och fortsätt sedan.

TIPS! Försök med terapi som medför nikotinutbyte. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad.

Ta de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv dem ner de bästa få anledningarna till ett papper och håll dem praktiska i fickan. När du känner dig villig att röka, läs din lista istället som en påminnelse om varför du försöker sluta.

Använda de förslag som skisseras ovan bör vara en katalysator som hjälper dig att börja ta bort cigaretter från att vara en del av din liv. Du förtjänar att leva ditt liv utan cigaretter. Sätt dig först och inser att du förtjänar ett hälsosammare liv utan riskerna och problemen som rökning orsakar. Din belöning kommer att öka hälsan och en känsla av välbefinnande efter att du slutat röka cigaretter.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem fullt ut att förstå dem. Denna artikel har gett mycket information om. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link