Förlora den rökning som finns i dag med dessa bra stopptips!


En bra andel rökare vill verkligen sluta vana. Rökning är en dödlig vana som fångar upp till alla som gör det så småningom. Läs de råd som följer i denna artikel och lära dig hur du slutar röka en gång för alla.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Gör inte allt här själv. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är, hjälper du dig att luta dig mot varandra och slutligen sluta vana.

Älskade Ones

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret för en cigarett verkar överväldigande. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att de värsta kraven är borta.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Minska antalet cigaretter som du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Du kan också röka endast hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära tillbaka.

Internet är ett bra ställe att ta emot online-support från personer som har behandlat liknande problem. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Det är bra att prata med andra ex-rökare så att du både kan jämföra de tekniker du använder för att hjälpa dig att sluta. Det kan också hjälpa till att få stöd av människor som vet exakt vad du går igenom.

TIPS! Gör inte allt detta själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta.

För att hålla dig motiverad bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Studier har visat att en av fem personer som dör i USA har att göra med att röka. Bli inte en statistik.

Bli inte avskräckt om du misslyckas sluta en gång. De flesta slutade flera gånger innan de avslutades med framgång. Försök att vrida dina svagheter i styrkor och lära av dina misstag. Med förtanke kan du så småningom triumfera över att röka!

Ta tid och pengar du sparar genom att sluta röka och tillämpa den på träning. Övning gör att din kropp släpper ut mood-boosting endorfiner, och fysisk aktivitet ger distraktion från dina begär när de slår. Som en extra bonus kommer utövandet att kompensera de förändringar som din ämnesomsättning kan genomgå när du slutar och detta kommer att hjälpa dig att få så lite vikt som möjligt.

Sluta röka

Nu när du har läst ovanstående artikel har du förhoppningsvis nu rätt information för att sluta röka permanent. Tänk på att trots att det är svårt att sluta röka är det en av de bästa sakerna du någonsin kommer att göra för din hälsa, ett längre liv och att stanna runt för de nära och kära i ditt liv som behöver och vill ha dig runt.Source link