Förlora den rökning som finns i dag med dessa bra stopptips!


Även de med mycket starka viljor kan ha svårt att sluta röka. Även om du är motiverad att sluta får du fysiska och psykologiska fördelar för rökning, och det kan vara svårt att ge upp. För att avlägsna dig från den känslomässiga anknytningen till rökning och sluta vanan en gång för alla, ta råd från följande tips för att komma igång.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

TIPS! Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta kan vara en lång process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

Siktmål

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Ta saker dag för dag. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du inte tränar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Syfte för åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Som du förstår, behöver stoppa röka inte vara en mardröm. Du kan göra det med viljestyrka och hård beslutsamhet, så börja planera ditt program att sluta med de hjälpsamma tipsen från den här artikeln idag. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.Source link