Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Även om riskerna med rökning är välkända, kämpar många människor för att bryta sin vana. Om du är ett av dessa personer innehåller den här artikeln tips som hjälper dig att sluta röka. Välj de tips som bäst passar dig och din livsstil och sätt dem till omedelbar användning.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om krävet finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverka med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Han kan också ordinera mediciner för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppstår när du slutar.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Några personer som slutat röka gjorde flera försök innan de lyckades. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du glider upp, skapa ett nytt slutdatum. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Så småningom får du det bra, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Sluta röka

Detta råd bör ge dig den hjälp du behöver för att sluta röka för gott. Du är värd ett liv utan tobaksberoende. Ge dig själv tillåtelse att sluta. Du kommer att belönas med ökad hälsa när du slutar röka cigaretter.Source link