Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Rökning har allvarliga konsekvenser för din livskvalitet. Det kan också påverka din hälsa dramatiskt negativt. Du kan vända om alla rökningens negativa effekter relaterade till rökning genom att sluta.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Avsluta kan vara en process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Stödgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa du är fortsatt fokuserad på att sluta. Det kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

Om dina utlösare inkluderar rökning under körning, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Skapa din egen lista gör det här.

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Träning är också en bra stressavlastare.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, ta dig ut på en film. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt skapa belöningar till den punkt som du inte tänker på att röka längre.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, spelar spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att tänka på hur bra ditt liv kommer att vara när du har slutat. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta alla på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster som hjälper till att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Försök vänta minst en timme eller så innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka en halv cigarett åt gången för att minska rökning.

Sätt listan någonstans där du kommer att se den varje dag. Detta kommer att göra det möjligt för dig att motivera när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Nu är det lika bra att sluta röka. Inte halvhärtigt ställa ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Avsluta idag kommer du att stoppa dig bidrar till en eventuellt dödlig sjukdom.Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna hos begagnade rök, särskilt de som är närmast dig.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan ge dig själv motivation genom att tänka på de skäl du ville sluta börja med.

Tips! Du behöver inte gå igenom det här ensam. Främja inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa människor för stöd.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden motion kommer också att hjälpa dig att behålla din kroppsviktökning. Den naturliga endorfiner övning producerar kommer också att öka din nikotin cravings i viss utsträckning.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta håller dig motiverad och hjälper till med motivation.

Sluta röka

Under de första veckorna av ditt avslutande försök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Drick inte i baren en stund, eller drick ditt kaffe någonstans nytt för att stoppa cravingen från att inträffa.

TIPS! Få lite motion. Att träna efter att du slutat röka blir lättare, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättra.

Det är inte lätt att sluta röka, men det kan verkligen hjälpa ditt sociala liv och hälsa. Efter att ha läst ovanstående artikel är du förhoppningsvis mer självsäker i ditt beslut att sluta röka en gång för alla. Välj några och börja idag!

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Lyckligtvis har följande artikel några bra information som hjälper dig att komma igång. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link