Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Din familj tycker att det vore i ditt intresse att sluta röka. Din läkare skulle säkert hålla med. Även människor som inte bryr sig om dig, som försäkring, kommer att stödja dig när du slutar. Vilka skäl har du för att fortsätta att röka? Det är dags att sluta röka för gott, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vanan.

Du måste göra din rökning avstängd så enkelt du kan. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Tips! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Om du är uppriktig i din ansträngning att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Du bör försöka fördröjningstaktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Tips! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

Gör inte det själv. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och slutligen sluta vana.

Support System

TIPS! Om du försöker För att sluta röka, se till att du får gott om sömn. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Detta ökar mycket chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

Du kan nu känna sig bättre beredd att börja sparka denna vana. Om du slutar kommer du att känna dig mycket lyckligare, och du kan till och med förlänga din livslängd. Ta de pengar du sparar och spendera den på din familj som ett tack för att du stöttar dig genom det värsta. de förtjänar det!Source link