Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Rökning är en dödlig vana som negativt kommer att påverka någon som gör det och de där runt. Rökning leder till emfysem, lungcancer och emfysem tillsammans med flera andra hälsoproblem. De människor som andas i din handdräkt orsakar lika mycket av en hälsorisk som första hand. Det är ännu en anledning till varför att bryta vanan är avgörande. Följande artikel får dig att sluta framgångsrikt.

Att skriva ner det kan ändra hela tanken. Detta kan hjälpa dig att vara motiverad, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, eller på kyrkor lokalt.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, överväga nikotinersättningsterapi.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. När du har gjort det en månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Tips! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att håll dig borta från cigaretterna. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

För att undvika att uppleva krävningar i samband med nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan finna det bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller bokmassage på ett regelbundet schema. När du har lite ledig tid, distrahera dig själv med vänner, chatta med en vän, så du tänker inte på att röka.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan påverka hälsoproblemen. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla omkring dig hälsosammare.

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sina nikotinvanor. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du startar igen, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa.

Om du röker hemma, inne i ditt hus, när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner också. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Håll din motivation för att sluta på din sinne och syn hela tiden. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha ett smycke som representerar dina mål.

TIPS! Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Hälsoskador

Rökning dödar inte bara rökare, utan också deras nära och kära. Många av de stora livshotande hälsoriskerna är förenade med rökning av tobaksvaror. Emphysema, lungcancer och hjärtinfarkt är några exempel på de hemska hälsoriskerna. Begagnad rök orsakar samma sjukdomar hos människor som aldrig rökt en dag i sitt liv. Ställ råd från den här artikeln för att arbeta i ditt liv och förhoppningsvis sluta ditt beroende av att röka.

Du kanske har känt dig överväldigad när du började leta efter information om Array. Även om det finns så mycket att lära sig, kommer du att dra nytta av det på lång sikt. Om du använder informationen du lär dig här blir du bättre.Source link