Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Det finns många människor som vill sluta röka vanor. Rökning är en dödlig vana som fångar upp till alla som gör det så småningom. Fortsätt läsa för några väldigt användbara tips och tricks om hur du kan sätta stopp för din rökning, en gång för alla.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Att utveckla en ärlig lista över rökförbud och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Sluta röka

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

Nikotinbytare

TIPS! Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Secondhand Smoke

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa, utan hälsan hos dem som är nära dig. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan också risken för dem som finns omkring dig.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på din avslutande resa.

TIPS! Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång. Så småningom kommer du att bli bra på att göra detta, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

Be om support online via grupper eller forum. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och framgångar med andra som förstår din kamp. Människor som försöker sluta på samma gång förstår de unika kamperna som är inblandade i processen.

Det kan bara hoppas att denna del kommer att ha lagt till din kunskap och insikt om det realistiska sättet att sluta. För att vara stark i ansiktet av frestelse, håll alltid din motivation i åtanke. Du vill leva ett långt och uppfyllt liv, så använd ovanstående råd idag för att sluta röka.