Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Många rökare önskar att de kunde sluta. Problemet är att sluta är ingen promenad i parken. Många försök, men ständigt komma tillbaka till vanan, för det är så starkt beroende och slutar är skrämmande. Om du vill lära dig vad som krävs för att sluta för gott, då är den här artikeln för dig.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka resan. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.Source link